- نویسنده : کد فارسی
- بازدید : 78 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3373
تعداد دانلود
3086
رضایت مندی
97%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده در مورد معماری پایدار در قالب فایل پاورپوینت در اسلاید های زیبا
دانشجویان و دانش آموزان عزیز برای شما یک تحقیق آماده درباره معماری پایدار تهیه ساختیم که دارای اسلاید زیبا و با قابلیت ویرایش نیز می باشد امیدواریم بتوانیم با این تحقیق آماده نیاز شما دوستان عزیز را برآورده ساخته باشیم به راحتی می توانید از وبسایت فایل سحرآمیز دانلود فرمایید
اطلاعات در مورد فایل دانلودی به شرح زیر می باشد :
- عنوان تحقیق : معماری پایدار
- فرمت فایل : پاورپویت ppt ) PowerPoint )
- قابلیت اجرا با نسخه های آفیس : 2013 تا آخرین نسخه
- قابلیت ویرایش بعد خرید : دارد
- امکان پرینت گرفتن : بدون هیچ گونه مشکل در چاپ
- تعداد اسلاید: 24
اسکرین شات صفحات و متن کوتاه انتخاب شده از داخل تحقیق معماری پایدار به صورت زیر است
معماری پایدار یا ساختمان سبز، به معماری است که با استفاده از روشهای پایدار، طراحی و ساخت ساختمانهایی با کمترین تاثیر ممکن بر محیط زیست را به هدف دارد. این نوع معماری تلاش میکند تا با استفاده از منابع طبیعی و انرژیهای تجدیدپذیر، هزینههای ساخت و بهرهبرداری را کاهش داده و در عین حال زیستگاههای پایدار و سالمی برای انسان و حیات وحش فراهم کند.
یکی از مهمترین روشهای معماری پایدار، استفاده از طراحیهایی با انرژیهای تجدیدپذیر است. مثلاً در ساختمانها، استفاده از پنجرههای بزرگ و گرمایش خورشیدی بهصورت طبیعی میتواند از مصرف انرژی کم کند. همچنین، استفاده از سیستمهای جمعآوری آب باران، انرژی خورشیدی، باد و ژئوترمال، میتواند مصرف انرژی را کاهش دهد.
در معماری پایدار، از مواد با کمترین تاثیر ممکن بر محیط زیست استفاده میشود. موادی مانند بتن سبک، چوب با منابع مدیریتشده، شیشه با عایق حرارتی و محصولات بازیافتی میتوانند در ساختمانهای پایدار به کار روند.
همچنین در معماری پایدار، استفاده از طراحیهایی که به محیط زیست آسیب نمیزنند، مورد تاکید قرار میگیرد. برای مثال، طراحی سیستمهای جمعآوری آب و فاضلاب، بهصورتی که آب را به طور مداوم تصفیه و برای مصارف دیگر مورد استفاده قرار بدهد، میتواند به کاهش تاثیرات آلودگی محیط زیست کمک کند.
در معماری پایدار، هدف اصلی، ایجاد محیطی سالم و پایدار برای انسان و حیات وحش است. این نوع معماری، به دنبال کاهش تاثیرات منفی ساختمانها بر محیط زیست و بهبود کیفیت زندگی انسان و دیگر موجودات است.
معماری پایدار
کاربرد مفاهیم پایداری و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی وآلودگی محیط زیست در معماری،مبحثی به نام «معماری پایدار»را به وجود آورده است.در این نوع معماری،ساختمان نه تنها با شرایط اقلیمی منطقه خود را تطبیق می دهد،بلکه ارتباط متقابلی با آن برقرار میکند.بطوریکه بر اساس گفته ی ریچارد راجرز، «ساختمان ها مانند پرندگان هستند که در زمستان پرهای خود را پوش داده وخود را باشرایط جدید محیط وفق میدهندو بر اساس آن سوخت و سازشان را تنظیم میکنند»
مهمترین سرفصلهای معماری پایدار راعناوین "معماری اکو - تک"، "معماری وانرژی" و "معماری سبز" تشکیل میدهد.
مفاهیم: توسعه پایدار چیست؟
معماری پایدار - که در واقع زیرمجموعه طراحی پایدار است - را شاید بتوان یکی از جریانهای مهم معاصر به حساب آورد که عکسالعملی منطقی در برابر مسایل و مشکلات عصر صنعت به شمار میرود. برای مثال، ?? درصد از ذخایر سوختی در ساختمانها مصرف میشود که این به نوبه خود منجر به بحرانهای زیست محیطی شده و خواهد شد. بنابراین، ضرورت ایجاد و توسعه هرچه بیشتر مقوله پایداری در معماری بخوبی قابل مشاهده است.
معماری پایدار، مانند سایر مقولات معماری، دارای اصول و قواعد خاص خود است و این سه مرحله را در برمیگیرد:
صرفه جویی در منابع، طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی و طراحی برای انسان که هرکدام آنها استراتژیهای ویژه خود را دارند.
شناخت و مطالعه این تدابیر، معمار را به درک بیشتر از محیطی که باید طراحی آن را انجام دهد، میرساند.
مرحله صرفه جویی در منابع (Economy of Resources):
مفاهیم: انرژی تجدیدپذیر چیست؟
مانندسوختهای فسیلی، در جهت کاهش مصرف این اصل از یک سو به بهرهبرداری مناسب از منابع و انرژیهای تجدیدناپذیر میپردازد و از سوی دیگر به کنترل و به کارگیری هرچه بهتر منابع طبیعی به عنوان ذخایری تجدید پذیر و ماندگار توجه جدی دارد.به عنوان مثال، یکی از منابع سرشارو نامیرا، انرژی حاصل از نور خورشید است که امروزه توسط تکنولوژی فتوولتاییک برای فراهم کردن آب و برق مصرفی در ساختمان، از آن استفاده میشود.برای کنترل منابع، سه نوع استراتژی میتواند مورد توجه قرارگیردکه شامل حفظ انرژی، حفظ آب و حفظ مواد است. همان گونه که مشاهده میشود، تمرکز براین سه منبع، به دلیل اهمیت آنها در ساخت و اداره ساختمان است.
مرحله طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی:
(Life Cycle Design)
دومین اصل از معماری پایدار بر این فکر و یا نظریه استوار شده است که ماده از یک شکل قابل استفاده تبدیل به شکل دیگری میشود، بدون اینکه به مفید بودن آن آسیبی رسیده باشد.از سوی دیگر بهواسطه این اصل، یکی از وظایف طراح، جلوگیری از آلودگی محیط است.این نظریه برای رسیدن به این منظور در سه مرحله، ساختمان را مورد بررسی قرار می دهد. این مراحل به ترتیب عبارتند از:
مرحله پیش از ساخت، مرحله در حال ساخت و مرحله پس از ساخت.باید توجه داشت که این مراحل به یکدیگر مرتبط بوده و مرز مشخصی بین آنها وجود ندارد. برای مثال، می توان از مواد بازیافتی در مرحله پس از ساخت یک ساختمان به عنوان مصالح اولیه در مرحله ساخت ساختمانی دیگر استفاده کرد.
و ... برای مطالعه کامل فایل معماری پایدار را دانلود فرمایید