- نویسنده : کد فارسی
- بازدید : 84 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3382
تعداد دانلود
3319
رضایت مندی
93%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود فایل پاورپوینت آماده در مورد آنتاگونیست های کولینرژیکبا قابلیت ویرایش و دارای اسلایدر های زیبا
امروز برای شما کاربران ویسایت فایل سحرآمیز یک فایل پاور پویت آماده درباره آنتاگونیست های کولینرژیکبرای دانلود قرار دادیم که مورد نیاز پژوهشگران عزیز می باشد می توانید بهره لازم را ببرید
اسکرین شات اسلایدر های این تحقیق آنتاگونیست های کولینرژیکبه صورت زیر است
توضیحات فایل در مورد فایل پاورپوینت آنتاگونیست های کولینرژیکبه توصیف زیر می باشد
- عنوان: آنتاگونیست های کولینرژیک
- فرمت: POWERPOINT پاورپونت (قابل ویرایش)
- چاپ : بدون هیچ گونه مشکل در پرینت گرفتن
- تعداد اسلاید: 47 اسلاید قابل ویرایش
- زبان : فارسی
قسمتی از مطالب انتخاب شده از داخل فایل پاورپوینتی به شرح زیر است
آنتاگونیستهای کولینرژیک، دستهای از داروها هستند که با مهار عملکرد گیرندههای کولینرژیک در سیستم عصبی، اثر خود را اعمال میکنند. این دسته از داروها عمدتاً برای درمان بیماریهایی مانند پارکینسون، بیماری آلزایمر، اختلالات عصبی انتقالی و بسیاری از بیماریهای عصبی دیگر استفاده میشوند.
در این مقاله، به بررسی آنتاگونیستهای کولینرژیک، مکانیسم عملکرد آنها، کاربردهای پزشکی و عوارض جانبی آنها پرداخته خواهد شد.
مکانیسم عملکرد آنتاگونیستهای کولینرژیک
آنتاگونیستهای کولینرژیک با ورود به سیستم عصبی، با مهار گیرندههای کولینرژیک موجود در مغز و سایر قسمتهای سیستم عصبی، اثر خود را اعمال میکنند. گیرندههای کولینرژیک، گروهی از گیرندههای غشایی هستند که در سراسر بدن یافت میشوند و از مهمترین گیرندههایی هستند که در سیستم عصبی مرکزی و حرکتی فعالیت دارند.
در مغز، گیرندههای کولینرژیک در انتقال عصبی و تنظیم فعالیت عصبی نقش دارند. با افزایش سطح اسید آمینههای هیستیدین و سرین در مغز، فعالیت گیرندههای کولینرژیک کاهش مییابد و از این رو، آنتاگونیستهای کولینرژیک با مهار گیرندههای کولینرژیک، باعث کاهش فعالیت عصبی و افزایش فعالیت سیستم عصبی مرکزی میشوند.
کاربردهای پزشکی آنتاگونیستهای کولینرژیک
بیماری آلزایمر: آنتاگونیستهای کولینرژیک به عنوان یکی از داروهای اصلی در درمان بیماری آلزایمر به کار میروند. در بیمارانی که در حالت پیشرفته بیماری آلزایمر هستند، سطح گیرندههای کولینرژیک در مغز کاهش مییابد. با مصرف آنتاگونیستهای کولینرژیک، عملکرد گیرندههای کولینرژیک افزایش یافته و علائم بیماری آلزایمر مانند فراموشی و اختلالات شناختی کاهش مییابند.
پارکینسون: در بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون، سطح دوپامین در مغز کاهش مییابد. با تزریق آنتاگونیستهای کولینرژیک، عملکرد گیرندههای کولینرژیک در مغز بهبود مییابد و علائم بیماری مانند لرزش، اختلالات حرکتی و افزایش عملکرد حرکتی کاهش مییابند.
سه وظیفه اصلی کلیهها:
1-کلیهها آب بدن را تنظیم میکنند: برای اینکه بدن شما بدرستی و به نحو مطلوب فعالیت کند لازم است که دارای حجم مناسب آب باشد. یکی از مهمترین وظایف کلیهها برداشت آب اضافی یا حفظ آب بدن در موارد ضرورت میباشد.
2-کلیهها مواد زائد را برداشت میکنند: بسیاری از مواد در خون و مایعات بدن باید در اندازه مناسب وجود داشته باشند تا بدن به درستی عملکرد داشته باشد. برای مثال: سدیم و پتاسیم مواد معدنی هستند که از مواد غذایی بدست میآیند. این مواد معدنی برای سلامتی لازم هستند اما باید در حد معینی نگهداشته شوند. زمانیکه کلیهها بدرستی فعالیت کنند، مواد زائد از بدن داخل ادرار ترشح میشوند همچنین کلیهها در تنظیم سایر مواد معدنی در بدن مانند: کلسیم و فسفر که برای تشکلی استخوان لازمند، کمک میکنند مواد زائد مانند: اوره و کراتینین نیز باید از بدن خارج شوند. اوره و سایر مواد زائد زمانی که بدن پروتئینها مانند: گوشت را تجزیه میکند، تشکیل میشوند. کراتی نین یک محصول زائد ماهیچه است. اگر فعالیت کلیهها کاسته شود، اوره و کراتینین نیز در خون افزایش مییابند بسیاری از محصولات زائد اگر از مایعات بدن جدا نشوند برای بدن سمی هستند برای مثال، وقتی فردی دارویی مصرف میکند، مواد زائد شیمیایی که از مصرف این دارو در بدن بوجود میآیند، عمدتاً توسط کلیهها از بدن خارج میشوند.
?- کلیهها هورمون میسازند: کلیههای سالم پیک (پیغام بر)های شیمیایی مهمی بنام هورمونها را نیز میسازند. این هورمونها در جریان خون گردش کرده و بعضی از عملکردهای بدن مانند: فشار خون، ساخت گویچههای قرمز و برداشت کلسیم از رودهها را تنظیم میکنند.
و... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.